CÉGINFORMÁCIÓ:

Vállalkozásunk:
- 1991 óta foglalkozik borászati eszközök (szőlőprések, kádak, boroshordók),
- ipari tartályok, egészen 500m3-es méretig (savanyító – erjesztő kádak, erőműi kondenzvíz tárolók, törpevízművek különféle edényzetei, meglévő vasbeton-szerkezetek polipropilén lemezzel történő bélelései, stb.),
- 1995-től úszómedencék, pezsgő és masszázs-berendezések, valamint ezeknek szerves részeként napkollektorok gyártásával, és javításával,
- fentiekhez kapcsolódó betonozási és csőszerelési feladatok elvégzésével.

Üzleti filozófiánk legfőbb eleme az, hogy a vevői igényeket maximálisan elégítsük ki. Ez egyrészt abban fejeződik ki, hogy termékeink egyedi és eredeti megoldásban valósulnak meg. Másrészt abban, hogy a folyamatosan végzett fejlesztő munkánk eredményeként évről-évre jobb minőségű és tetszetősebb kivitelű műszaki megoldásokat alkalmazunk.

Ennek eredményeként született meg legújabb konstrukciónk is, egy olyan pezsgő és masszázs-berendezés, amelynek élettani hatása a ma ismert berendezésekéhez képest kiemelkedően jobb.
Üzleti filozófiánkból következik az is, hogy a megvalósítás során alkalmazott technológiánk a ma ismert legjobb minőséget érje el. A termékek esztétikus megjelenésük mellett, hosszú élettartammal rendelkezzenek.
Pl. a medence építésnél monolit vasbeton szerkezet kerül kivitelezésre, függetlenül attól, hogy ezt követően a külső vízzáró réteg:
- PVC fólia (esetleg üvegszállal erősített fólia),
- polipropilén lemez (az un. merev falú, az előbbinél tartósabb megoldás), vagy
- csempe burkolat (pl. a ma leginkább kedvelt üvegmozaik megoldás).
Technológiai folyamataink fejlesztése azok részleteiben is megtörténik. (pl. polipropilén borítás esetén a pálcás hegesztési varratok alkalmazása helyett un. széles extrudált varratokat készítünk, és a peremszerkezet is új, úgynevezett rácsos tartó kialakítású, stb.)

Összefoglalva: megbízásunk esetén először gondos tervezői munkát végzünk, amelynek alapja a vevői igények messzemenő figyelembevétele. Ennek alapján készítünk el - alternatívákat is tartalmazó - javaslatot a megvalósításra, amelyet megrendelőink hagynak jóvá. Ezután kerül sor a most már konkrét feladatra vonatkozó szerződés megkötésére, majd a kivitelezésre.


Kezdő lap  Termékeink Referenciáink Áraink Akcióink   Társoldalunk